Team Yor's

Wij staan voor je klaar: van start tot finish. Met advies en de beste begeleiding op maat. Samen zorgen we dat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Roy

Eigenaar en trainer

Personal training, Skillx

“In een sportschool waar je jezelf thuis voelt boek je betere resultaten. Daarom vind ik een fijne sfeer en beleving zo belangrijk in de gym.”

Teun

Manager en trainer

Personal training, calisthenics, SkillX

“Onder andere door mijn special forces-achtergrond is voor mij geen uitdaging te groot. Wat je doel ook is, samen kunnen we het bereiken.”

Nicole

Manager en trainer

Personal training, Skillx, Calistehnics, Speciale programma's

“Ik zet graag een stapje extra, zodat jij buiten de training ook zelfverzekerd aan de slag kan in de sportschool. Met extra tips en motivatie.”

Tijme

 

Personal training, SkillX

“Goede resultaten en sociaal contact tijdens een training: daar krijg ik enorm veel energie van. Mijn doel? Over een tijd aan de slag als fysiotherapeut.”

Iris  

Personal training, SkillX

“Mijn motto: als je niks verandert, verandert er niks. Ik help je graag bij het aanleren van nieuwe skills. Zodat jij zeker progressie gaat boeken.”

Roos  

Yoga

“Ik ben ervan overtuigd dat yoga kan helpen om beter in contact met jezelf te komen. Even uit je hoofd en in je lichaam: daar ga ik voor tijdens mijn lessen.”

Floor  

Yoga

“Ik vind het heerlijk om mensen in een flow te brengen. Voor meer ruimte in lichaam en geest of om echt op te laden. Het mooiste? De glimlach na de les.”

Joost  

Personal Training

“Tijdens handbal op topniveau kwam ik achter de toegevoegde waarde van fitness voor je fysieke prestaties. Hard work pays off. Dat neem ik mee in trainingen.”
groepslessen bij YOR'S Gym Zeeland