yoga sportschool zeeland

Fitness

Yoga

In de yogastudio in YOR’S Gym werk je aan je lenigheid en kom je volledig tot rust. Met behulp van bewuste ademhaling en stabiele en comfortabele houdingen. En met aandacht voor het zenuwstelsel en de organen. De yogastudio is ruim opgezet, heeft een mooie en duurzame bamboe vloer en je kijkt uit over de groene weilanden van Zeeland. Perfecte formule voor een relaxte sfeer.

Over de yogadocent:
Roos Caspers

Met haar bedrijf Yoga on Spot geeft Roos yogalessen op veel verschillende mooie plekken. Onder andere in de natuur, bij bedrijven en families én bij YOR’S Gym. Roos’ motto tijdens haar yogalessen: vanuit rust, ruimte creëren. Ze zorgt er met persoonlijke aandacht, enthousiasme, motivatie en positiviteit voor dat jij tevreden en ontspannen je matje verlaat.

Over de yogadocent:
Floor van de Zanden

Yogadocent en energetisch therapeut Floor begeleidt vrouwen in hun pad naar ultiem geluk met haar praktijk Asjeblief. Bij YOR’S zet ze haar skills in voor fijne yogalessen. Floor laat je graag zien hoe jij zelf invloed hebt op jouw welzijn. En hoe je inzicht kunt krijgen in je eigen patronen. Zodat jij meer rust, ruimte en geluk kunt ervaren in jouw leven.

Hatha
yoga

Hatha brengt je lichaam in balans, neemt spanning in het lichaam weg, brengt je gedachten tot rust, vergroot je focus en meer. Tijdens de les richt je de aandacht op je lichaam en ademhaling en neem je een aantal klassieke yogahoudingen aan. Elke les sluit je af met een heerlijke eindontspanning.

Bekijk het Yoga-rooster

Power
yoga

Tijdens Power yoga staan kracht en flow voorop. Je herhaalt verschillende yogahoudingen terwijl je continu bewust blijft ademhalen. Daardoor kom je in een fijne flow terecht. Power yoga maakt je sterker en leniger én brengt je in een heerlijke meditatieve staat. Met rust en ruimte in lichaam en geest tot gevolg.

Bekijk het Yoga-rooster

Yin
yoga

Yin is een rustige vorm van yoga, waarbij je de verschillende houdingen voor langere tijd vasthoudt. De yogahoudingen zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Tijdens de les zak je steeds meer in rust en ruimte. Een fijn moment om echt even op te laden.

Bekijk het Yoga-rooster

Zwangerschapsyoga

De oefeningen tijdens de zwangerschapsyoga helpen om sterk, fit en ontspannen te blijven tijdens je zwangerschap en bereiden je voor op de bevalling. Beweeg door lichte en niet te inspannende houdingen die zijn aangepast op jouw zwangere lichaam. En ontspan met behulp van verschillende ademhalingsoefeningen.

Bekijk het Yoga-rooster

Iets voor jou? Bekijk alle mogelijkheden.

Lidmaatschappen